Deprem Bölgeleri İçin Trabzon Üniversitesi Yardım Kampanyası

Değerli Trabzon Üniversitesi Ailesi, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü çok sayıda ilimizde meydana gelen depremlerde etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızın da bir an önce salimen kurtarılmasını diliyorum.

Trabzon Üniversitesi Ailesi olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım etmek amacıyla Rektörlüğümüz tarafından AYNİ YARDIM KAMPANYASI başlatılmıştır. AYNİ yardımda bulunmak isteyen mensuplarımız ve paydaşlarımız, yardımlarını aşağıdaki merkezlere ulaştırabilirler. Yardımlarını belirtilen adrese getiremeyenler, isterlerse yardımlarını Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar İlçesinde bulunan Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezindeki Yardım Toplama Merkezine de teslim edebilirler. NAKDİ YARDIM yapmak isteyenler ise AFAD Deprem Bağış Hesaplarına yardımda bulunabilirler.

Özverili işbirliği ve dayanışma çabaları için Trabzon Üniversitesi ailesine ve paydaşlarına çok teşekkür ediyorum.

PROF. DR. EMİN AŞIKKKUTLU

AYNİ YARDIM Teslim Noktaları

• Trabzon Üniversitesi Kapalı Spor Salonu, Spor Bilimleri Fakültesi, Söğütlü Mahallesi, Akçaabat, Trabzon
  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yardım Toplama Merkezi, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi, Meydan, Ortahisar, Trabzon

İHTİYAÇ MALZEMELERİ

Bölgeden alınan bilgilere göre hazırlanan öncelikli ihtiyaç malzeme listesi aşağıda sunulmuştur. Kullanılabilir (yeni)    ihtiyaç malzemelerinizi bekliyoruz.

• Battaniye, Mat, Döşek-Yatak, Uyku Tulumu,
  • Ayakkabı, Bot
  • Giysi, Mont, Termal İçlik, Eldiven, Bere, Atkı,
  • Dayanıklı Gıda, Pet Şişe Su, Meyve Suyu, Bebek Maması
  • Bebek Bezi, Hijyenik Malzemeleri
  • Isıtıcı/Katalitik Soba
  • İlk Yardım Seti
  • Çadır
  • Aydınlatma malzemeleri,
  • Mutfak malzemeleri

Yerleşkemizde belirlenen noktalara Trabzon Üniversitesi ailesinin her mensubunun yardımlarını bekliyoruz.

09.02.2023 Perşembe günü saat 15.00’de toplanan ayni yardımlarımız Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar İlçesinde bulunan Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezindeki Yardım Toplama Merkezine gönderilecektir. Teslimat noktalarında, görevli arkadaşlarımız malzemeleri teslim almak üzere hazır bulunmaktadır.

AFAD Deprem Bağış Hesapları

Üniversitemiz İnternet sayfası ve sosyal medya hesaplarından nakdi yardımların yapılabileceği AFAD hesapları paylaşılmıştır.

KIZILAY KAN BAĞIŞI NOKTALARI

BİZE ULAŞIN İLETİŞİM HATTI

Depremden etkilenen öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz, aşağıdaki eposta adresini kullanarak Üniversitemize hızlı bir şekilde ulaşabilirler.

ulas@trabzon.edu.tr